joi, 1 martie 2018

Buget mic? Alege un laptop sh! Iata de ce.

Daca esti in situatia in care doresti sa achizitionezi un laptop, in primul rand te gandesti ca ai vrea sa investesti cat mai putini bani, dar totodata, ai vrea si ca echipamentul sa fie cat mai performant.
Probabil cel  mai important factor de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi un laptop, il reprezinta suma de bani pe care esti dispus sa o investesti pentru a-ti cumpara dispozitivul mult dorit.

Un alt factor destul de important este motivul si scopul pentru care iti doresti sa detii un laptop.
Daca laptopul este necesar pentru munca de la birou sau de acasa, in functie de programele utilizate, cel mai probabil vei avea nevoie de un laptop mai performant.
In cazul in care laptopul nu va fi solicitat foarte mult, si il vei folosi doar pentru retelele de socializare, pentru a viziona un film ori pentru a asculta muzica, atunci te poti orienta cu usurinta  spre un laptop second hand.

Fara indoiala, cel mai mare avantaj pentru aceasta categorie de laptopuri il reprezinta preturile atractive de achizitionare. Un astfel de dispozitiv este mai ieftin decat un laptop refurbished, si evident, mult mai ieftin decat un laptop nou.
Un dezavantaj destul de mare pe care il poti intalni este acela ca, unele dintre laptopurile second hand nu mai dispun de perioada de garantie valabila, iar tu ca utilizator, in urma achizitiei, daca acesta se va defecta, va trebui sa suporti toate costurile aferente reparatiei din buzunarul propriu.

Un lucru foarte important este ca, atunci cand achizitionati un laptop second hand, sa il poti testa inainte, pentru a fi pe deplin convins daca se merita sa cumperi dispozitivul sau nu.

Aceste laptopuri le poti achizitiona de la magazinele specializate in comercializarea laptopurilor second hand, sau le poti cumpara si de la anumite cunostinte, care din diverse motive nu mai utilizeaza dispozitivul respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu